Meny Stäng

Multiplayer tävling i Condor2

Det var ett tag sedan, men startade igång Condor2 som klubben har. Passade på, så otrimmad jag var att köra multiplayer race med en för mig obekant person som vid tillfället befann sig någon annanstans på jordklotet.
Jösses vad roligt det var! Blev en utelandning dock i en glänta mellan kullar då jag insåg att höjden helt enkelt inte skulle räcka.
Kan varmt rekommendera condor2 för de som föredrar att handratta, segelflyg och även ifall man vill ha bästa möjliga start vad flygsimulation gäller. Jag tror inte jag har haft en bättre “komma-igång” upplevelse i någon simulator. Är verkligen för det mesta plugin and play.

EDIT: 
Tydligen hade Borås segelflygklubb annordnat ett virtuellt SGP (tävling) som löpte parallelt med den riktiga! Häftigt! www.virtualgliding.fai.org 

Lämna ett svar